05-07-2024 2 min. Rinie van Haren

Op zoek naar Waalkanters van jaren 70 en 80

Je hebt je al vaak voorgenomen de zolder eens flink op te ruimen maar het kwam er maar niet van. Tot die regenachtige zondag je besloot maar eens grondig aan de slag te gaan. Dozen vol met oude kranten of krantenknipsels kunnen gerust bij het oud papier. Of toch niet? Als het Maas en Waalse kranten betreft hoeven ze zeker niet bij het oud papier.

Gooi deze niet weg!

Hoe vaak komt het ook niet voor dat kinderen het huis van hun inmiddels overleden ouders moeten opruimen? Op de zolder kom je dan nog met regelmaat oude foto's, kranten en tijdschriften tegen over het Land van Maas en Waal. Ik heb daar interesse in. Ook als je er geen afstand van wilt doen, scan ik het graag even in en krijg je het origineel zo spoedig mogelijk weer retour.

GOOI DIT NIET WEG!

Ik ben geïnteresseerd in oude kranten over met name West Maas en Waal, dus oude Gelderlanders, Waalkanters, Weekendkrant, Tussen Maas en Waal, foto’s en tijdschriften over Maas en Waal. In het bijzonder gaat mijn interesse uit naar (oude) krantenartikelen over Beneden-Leeuwen. Kom je ze nog ergens tegen en wil je ze dumpen bij het oud papier, bedenk je dan en neem contact met mij op via de redactie van Blik op Beneden-Leeuwen. (email: redactie@blikopbeneden-leeuwen.nl) U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Waalkanters jaren 70 en 80

Momenteel ben ik specifiek op zoek naar Waalkanters uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Weet jij nog ergens op een verborgen plek een stapel Waaalkanters te liggen en wordt daar niet meer naar omgekeken? Ik houd me aanbevolen om ze in te scannen en daarna weer retour te geven aan de eigenaar.

Ook overige kranten en krantenartikelen over alles wat zich afspeelde in het Land van Maas en Waal van de jaren 70, 80 en 90 zijn altijd welkom.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.