19-05-2023 2 min. Rinie van Haren

Open dag bij Lineage, voorheen Van Bon Coldstores en H&S

In de afgelopen maanden was het druk rondom ons bedrijf. Aan de Van Heemstraweg hebben we een groot vrieshuis bijgebouwd. In deze periode heeft dat geleid tot extra vrachtverkeer in de Zandstraat. Alle vrachtverkeer van en naar ons bedrijf wordt weer via de Van Heemstraweg afgehandeld. Dat is fijn voor onszelf maar zeker ook voor onze buren.

Onze nieuwbouw was nodig om de oude vrieshallen aan de Zandstraat leeg te kunnen maken voor sloop. Ook hebben we twee bedrijfshallen in Cuijk en Elst leeg kunnen maken. Vanaf nu liggen alle koel- en vriesproducten in onze moderne vrieshuizen aan de Van Heemstraweg.

Onze oude bedrijfshallen zijn nu leeg voor de sloop en met het vrijkomende terrein, samen met het oude hoofdveld van voetbalvereniging Leones, zal hier plan “Lauwedael” ontwikkeld gaan worden. Er zullen ruim 60 nieuwbouwhuizen komen wat een mooie bijdrage is aan ons woningtekort. Maar ook zal dit plan het aangezicht van de Zandstraat flink verbeteren.

Er is nog een andere verandering, die u wellicht is opgevallen. Het bedrijf H&S Coldstores is, na 18 jaar, overgenomen door een grote Amerikaanse logistiek dienstverlener, genaamd “Lineage logistics”. Al sinds december 2022 prijkt die naam op onze gebouwen. Lineage heeft wereldwijd meer dan 22.000 medewerkers in dienst, die werkzaam zijn vanuit 400 locaties verspreid over de wereld.

Open dag

Met onze nieuwbouw aan de Van Heemstraweg kunnen we de komende jaren weer flink aan de weg timmeren. Alles op een locatie, bij elkaar. We zijn trots op het resultaat en willen dat ook aan iedereen laten zien. Daarom openen wij op zaterdag 10 juni onze deuren, zodat u ook een kijkje kunt nemen op ons mooie bedrijf. Wij leiden u er graag rond en vertellen over ins en outs van ons koel- en vriesbedrijf. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten, er is een proeverij voor allerlei heerlijke vruchtensapjes en een promofilm. Kortom voldoende te bekijken en beleven.

De deuren staan wagenwijd open tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Er is voldoende ruimte om uw fiets of auto te parkeren op of nabij ons terrein.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.