10-09-2021 1 min. Rinie van Haren

Oudijzerdag bij De Braoiers

Ingezonden bericht

C.V. de Braoiers organiseert tweemaal per jaar een oud ijzer dag. Op deze ochtend kan iedereen zijn of haar oud ijzer inleveren aan de Korte Brouwerstrat 15 (tegen over de Kluswijs) in Beneden-Leeuwen. De opbrengst van deze actie gaat volledig na het organiseren van carnaval in Lauwe.

De eerste volgende oud ijzer dag vindt plaats op zaterdag 18 september 2021 Deze geweldige en ijzersterke actie is van 8.00 tot 12.00 uur. De mensen van de Braoiers zijn ter plaatse aanwezig en te herkennen aan hun Braoiers cap. Zij zullen dan direct uw oud ijzer in ontvangst nemen.

Er blijkt met name over het witgoed wat onduidelijkheid te zijn. Even ter verduidelijking: Het enige dat wij NIET kunnen innemen zijn koelkasten en diepvriezers. Dit in verband met de strenge milieuregels. Dus wel wasmachines, wasdrogers, fornuizen verwarmingsketels oude fietsen, koper, messing, staal, aluminium, roestvast staal, koper, tin, zink, lood, e.d. Wat we verder ook kunnen aannemen leest u uitgebreid in de flyer onder dit bericht en op de facebook pagina van de Braoiers.

Namens de mannen van staal, dank je wel. C.V. De. Braoiers


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.