30-07-2021 1 min. Rinie van Haren

Overleven in de Uiterwaarden afgelast!!!

Struintocht voor het hele gezin

UPDATE:

Het IVN Maas en Waal heeft na publicatie van dit bericht alsnog besloten de struintocht af te gelasten, omdat de uiterwaarden nog te nat zijn.

Op vrijdag 6 augustus organiseert het IVN Maas en Waal een struintocht voor families. Kinderen ouder dan zes jaar mogen ook zonder begeleiding komen. Stel je voor: je bent in de uiterwaard en je bent de weg kwijt. Hoe ontdek waar je heen moet, hoe kom je aan eten en drinken, hoe blijf je warm?

Tijdens de struintocht door de Leeuwense Waard zullen IVN-gidsen stimuleren om zoveel mogelijk zintuigen te gebruiken om de tocht tot een succes te maken. Daarnaast verzamelen we allerlei materialen om te overleven. Ook zullen we flinke tijd op een Waalstrand verblijven. Wat we daar precies gaan doen is nog geheim!

We starten om 14.00 uur bij de ingang van de Leeuwense Waard) (einde Tesstraat Boven Leeuwen). Om 16.00 uur zijn we daar weer terug.

Deze activiteit is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Aanmelden via de IVN Maas en Waal website.

Kijkt u ook op de website: www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.