19-11-2021 1 min. Rinie van Haren

Politiek café over de toekomst uitgesteld

FD Partij Beneden-Leeuwen timmert flink aan de weg en kijkt intussen terug op succesvolle jaren in de huidige regeringsperiode. In aanloop naar de volgende verkiezingen gingen deze zomer de leden en het bestuur al naar verschillende wijken om te horen wat er leeft en wat er aandacht verdient in ons dorp. Veel inwoners maakten gebruik van die gelegenheid en ventileerden hun suggesties maar ook ergernissen. Binnen de FD Partij Beneden-Leeuwen zijn al die zaken op een rijtje gezet en wordt gekeken welke suggesties haalbaar zijn en of ergernissen kunnen worden weggenomen of verminderd.

In het eerste politieke café dat door FD Partij Beneden-Leeuwen wordt georganiseerd komen zeker een aantal onderwerpen voorbij die deze zomer zijn genoteerd. Maar ook andere onderwerpen zullen aan bod komen.

Het politiek café zou aanvankelijk plaatsvinden op vrijdag 26 november om 19.00 uur in mfa De Rosmolen maar is vanwege de huidige ontwikkelingen rondom Covid-19 uitgesteld. Via hun eigen Facebookpagina zal de FD Partij Beneden-Leeuwen ruim vooraf laten weten wanneer de politieke cafés alsnog doorgang zullen vinden. Natuurlijk zal ook Blik op Beneden-Leeuwen iedereen tijdig informeren.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.