17-03-2023 2 min. Rinie van Haren

Praat mee over de toekomst van uw dorp

Inloopavonden in alle dorpen

Wat is typisch voor uw dorp? En wat is belangrijk voor uw dorp als het gaat om woningbouw, milieu, natuur, water, recreatie, agrarische bedrijvigheid en gezondheid? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Wat moeten we behouden, wat kunnen we verbeteren?

Misschien heeft u uw mening al gegeven via de online vragenlijst in december of januari. Maar we willen graag hierover verder praten. U bent daarom van harte welkom bij de inloopavond in uw dorp. We horen graag uw mening! Hoe meer input we hebben, hoe beter we keuzes kunnen maken over de toekomstvisie voor uw dorp en de hele gemeente.

U bent van harte welkom bij de inloopavond van uw dorp De avond is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Loop lekker binnen wanneer het u uitkomt. De koffie en thee staan klaar!

Datum Plaats Locatie
Dinsdag 11 april Boven-Leeuwen D'n Dulper
Donderdag 13 april Maasbommel Hanzehuys
Dinsdag 18 april Altforst De Uithof
Maandag 24 april Wamel VTC
Woensdag 26 april Alphen De Hucht
Dinsdag 9 mei Dreumel D'n Hoender
Woensdag 10 mei Appeltern De Schuur
Maandag 15 mei Beneden-Leeuwen gemeentehuis

Input voor omgevingsvisie
Deze input gebruiken we voor de omgevingsvisie. In die visie staan de plannen op de lange termijn over de openbare ruimte waarin we wonen, werken, elkaar ontmoeten en ontspannen. Er staat in wat we in onze gemeente willen verbeteren, behouden en beschermen. Bij ieder nieuw plan toetsen we dat aan deze visie.

Meer informatie
Meer informatie over de omgevingswet en de omgevingsvisie leest u op onze website www.westmaasenwaal.nl/procesomgevingsvisie.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.