05-03-2021 1 min. Rinie van Haren

Prachtige opbrengst sponsorloop voor Brasserie

Door Rinie van Haren Fotografie: Markeon

Enkele weken geleden werden Jolanda en Fred spontaan verrast door leden van Gym- en Turnvereniging Fortis. Er zou een sponsorloop worden georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede zou komen voor Brasserie De Rosmolen. Zomaar een mooi gebaar om de beheerders een hart onder de riem te steken in een moeilijke periode. En om te laten zien dat we er samen weer bovenop komen, zo lieten Lydia Backer en Eva Platen namens Fortis aan het beheerdersechtpaar weten.

De sponsorloop stond gepland op carnavalszondag die ook al niet kon doorgaan. Met inachtneming van alle coronamaatregelen werden de nodige kilometers afgelegd in een winters landschap. Door de gladde wegen waren er onder andere afmeldingen van de bewoners van De Lijnbaan maar de sponsoring lieten zij wel doorgaan. Er werd een mooi bedrag ingezameld.

Op vrijdag 26 maart vond de overhandiging van de cheque plaats waarop het totaalbedrag stond vermeld. ‘Er werd 1089 ingezameld en het bestuur van Fortis voegde het carnavaleske bedrag van 11 euro toe. Op die manier ontstond opnieuw een carnavalesk en rond bedrag’, zo lichtte Lydia toe. Met verbazing toonden Fred en Jolanda de cheque met daarop het bedrag van 1100 euro. Wat ze met het bedrag gaan doen? Ze hebben nog helemaal geen idee maar het bedrag zal zeker worden gebruikt voor iets in de Brasserie, zo laat Fred weten.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.