29-11-2019 2 minuten Patrick van Haren

Praktijk Marianne biedt rust met Mind Flow

Praktijk Marianne biedt rust met Mind Flow


Meditatieve oefeningen die gebaseerd zijn op invloeden vanuit Yoga, Tai Chi, ademhalingsoefeningen en visualisaties.


Geschreven door Marianne van Leeuwen


Mind-Flow® is een binnenles waarbij rustige muziek zachtjes op de achtergrond wordt gebruikt. Deze muziek kan gebruikt worden ter ondersteuning van het ritme van de ademhaling en / of de oefeningen die we uitvoeren. De oefeningen zijn van invloed uit de wereld van yoga, Tai Chi en moderne dans. Daarnaast maken we in de les regelmatig gebruik van meditatie, ademhalingsoefeningen en visualisaties.


Iedere week wordt er ook met een thema gewerkt waar alle oefeningen op gebaseerd worden. Dit kan bijvoorbeeld het thema zijn van “kracht”, “weerbaarheid”, “zelfvertrouwen” en zo zijn er natuurlijk nog veel meer kernwoorden die gebruikt kunnen in de les.


Wat doet Mind-Flow® voor je? Met deze les geef je jezelf met recht een uur alleen maar voor jezelf. En mag je ook alleen aan jezelf denken. Dit is echt een kadootje aan jezelf! Wil je graag even kunnen “ontsnappen” aan de drukte van alledag, dan is dit een ideaal moment om dat te doen. Mind-Flow® is goed voor je “Body and Mind” gevoel. Naast het feit dat je tijd aan jezelf besteed, geeft het je ook rust en ontspanning. Het geeft je de tijd om aan jezelf te werken om een betere balans te vinden en te krijgen. Het geeft je de tijd om na te denken over je eigen leven en je dagelijkse bezigheden. Oftewel het bekende “Me-Time” gevoel.


Praktijk Marianne


Door de oefeningen die we uitvoeren zal je op een gegeven moment ook gaan merken dat je soepeler in je spieren en gewrichten zult worden, meer flexibel. Ook je spierkracht zal gaan toenemen, die toch ook heel handig is om te hebben voor een goede balans.


Voor wie is deze les geschikt? Eigenlijk voor iedereen! Maar heb jij veel last van spanningen? Een burn-out (of daar zit je tegen aan)? Een vol hoofd? Of bijvoorbeeld last van lichamelijke ongemakken waardoor je beperkt bent om te kunnen sporten? Dan is deze les zeker een aanrader voor jou!


Praktijk: Coach Marianne

Bikkelen 2a

6658 AS Beneden-Leeuwen

M: 06-50280832

W: www.coachmarianne.nl

E: praktijkmarianne@outlook.comAls eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.