06-09-2019 2 minuten Patrick van Haren

Praktijk Marianne geeft gratis les

Praktijk Marianne geeft gratis les


Geschreven door Marianne van Leeuwen


WAUW! Dat is toch geweldig!! Een GRATIS sportles


Een gratis sportles, waar krijg je dat nog? 1 x in 3 maanden is er in de sportzaal bij de Praktijk een Sport Release Avond. Dit is een gratis sportavond van ongeveer 1,5 uur. En bij elke release is er een andere sport die gegeven wordt. Deze avond is ook voor iedereen toegankelijk. Ongeacht of je al dan wel of geen sportlid bent.


En deze maand is het weer zover! De laatste woensdag van deze maand is er weer een Sport Release. Een belevenis op zich, al zeg ik het zelf. Deze keer worden er sporten gegeven, die na deze avond ook wekelijks te volgen zijn volgens het reguliere lesrooster.


De avond gaat beginnen met een Body-Circuit van ongeveer 40 minuten. Tijdens het circuit volg je een parcours van oefeningen, zowel met als zonder hulpmiddelen, die je zelf bij elkaar behoort te bedenken totdat je de juiste combinatie hebt. Klinkt dat even spannend!!! Denk hierbij maar aan het spel Master-Mind! Ken je dat nog? Of ooit van gehoord? Een echte brain-kraker voor de juiste combinatie. Na deze eerste les hebben we een hele kleine pauze. Zowel om even de spullen op te ruimen en wat te drinken. Met daaropvolgend een 40 minuten durende les: Strong in Balance.


Praktijjk Marianne


Strong in Balance is een combinatie les van Yoga En Pilates. Waarbij er op vlotte muziek afwisselend bewogen wordt op zowel invloeden vanuit de Yoga wereld (met name Yoga Flow) en invloeden vanuit POPPilates. Een hele fijne les voor spierkracht, lenigheid, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen.


Zie ik jou ook op deze avond? (Opgeven is een vereiste.)


Praktijk: Coach Marianne

Bikkelen 2a

6658 AS Beneden-Leeuwen

M: 06-50280832

W: www.coachmarianne.nlAls eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.