08-05-2020 3 min. Rinie van Haren

Praktijk Marianne geeft Mind Walk Vitaal online

Praktijk Marianne geeft Mind Walk Vitaal online

Mind-Walk Vitaal ONLINE, alleen maar toch samen Free your mind, take a walk

Door Marianne van Leeuwen

Met deze inspiratiebrief wil ik je graag iets vertellen over een mooie online training die in mei van start gaat. Ik ben Marianne van Leeuwen en verzorg, onder andere, diverse Mind-Walk® trainingen waaronder ook Mind-Walk Vitaal®. Om in deze tijd fit, vitaal en in balans te blijven, hebben we als Mind-Walk® community de fysieke Mind-Walk® trainingen omgezet in online trainingen.

Vooral in deze onrustige tijd waarbij de vitale beroepen een enorme werkdruk, veel flexibiliteit en veel stress ervaren, is het van belang dat jij als persoon handreikingen krijgt om momenten van rust en ontspanning te creëren, maar ook om jezelf fysiek fit te voelen. Ik bied trainingen aan (ook voor bedrijven op maat gemaakt voor medewerkers)) om jou weer fit en vitaal te krijgen en te houden. En met daarbij nog een mooie bijkomstigheid om het werkgeluk in deze bijzondere tijd te verhogen.

Wat is Mind-Walk® Vitaal en waarin onderscheiden wij ons?

Mind-Walk Vitaal® biedt meditatieve wandelingen aan met invloeden vanuit yoga en Tai Chi, Mindfulness training, ademhalingstechnieken en meditatie. Een afwisseling van fysieke inspanning en mentale ontspanning. En waar kun je dit beter doen dan in de natuur, ieder op zijn eigen tempo en eigen omgeving? Daarnaast leert de ervaring, dat deze oefeningen na instructies heel eenvoudig zelf toegepast kunnen worden.

Kortom, Mind-Walk® Vitaal kan een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en een duurzame inzetbaarheid voor jou (of voor medewerkers van jouw organisatie). Zowel de medewerkers in de vitale beroepen, maar ook de medewerkers in de ondersteunende diensten die eveneens hinder kunnen ondervinden van de huidige gewijzigde werkomstandigheden, hebben baat bij ons aanbod.

Mind-Walk® Vitaal is een aangepast onderdeel van ons al bestaande vitaliteitsprogramma. Door de huidige richtlijnen van het RIVM, bieden wij ons programma nu aan via videotraining en/of beeldbellen. Afgestemd op de deelnemer heeft deze 3 tot 5 dagen in de week een Mind-Walk moment. Dit kan bestaan uit: meditatief wandelen tijdens een ommetje, een lichamelijke oefening, een ontspanningsmoment, een stress release oefening of een ademhalingsoefening kort voor het slapen gaan. Precies wat de meeste mensen nu nodig hebben om de rest van de dag weer aan te kunnen of om een goede nachtrust te hebben.

Wat is de inhoud van het Mind-Walk® Vitaal programma?

Dit vitaliteitsprogramma kent 10 weken en voor bedrijven 8 weken. Per week komt er 1 thema aan bod. Hoe wordt de training ingedeeld?

• Er vinden in totaal 3 contactmomenten plaats met iedere deelnemer. Aan het begin, halverwege en aan het eind. • Er is een intake door een online persoonlijk gesprek, met iedere deelnemer, aan de hand van een geluks-checklist en een algemene vragenlijst. • Per week wordt er dus 1 thema behandeld. • Er worden 3 tot 5 opdrachtmomenten per week plaats, op maat afgestemd op de thema’s. • Aan het einde van het programma vindt er een evaluatie plaats en wordt gecheckt of de deelnemer voldoende handreikingen heeft ontvangen om zelfstandig het aangereikte programma te kunnen continueren.

Als introductie bied ik dit Mind-Walk® Vitaal programma in de maand mei aan voor de prijs van € 77,00 per persoon. (Als bedrijf mag je contact opnemen voor de prijs.)

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je persoonlijk contact met mij?

Dan kun je een mail sturen naar praktijkmarianne@outlook.com.

(Voor bedrijven: Ik neem dan contact met je op om telefonisch of online een afspraak te plannen, waarin ik de inhoud van ons vitaliteitsprogramma nader kan toelichten als dit nodig is en eventuele vragen kan beantwoorden.)

Met warme groet, Marianne

he sportcoach (small group training)

Praktijk: Coach Marianne Bikkelen 2a 6658 AS, Beneden-Leeuwen W: www.coachmarianne.info E: praktijkmarianne@outlook.com


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.