17-11-2023 1 min. Rinie van Haren

Presentatie van nieuwe ontwikkelingen in Maas en Waal

Netwerkevenement: dinsdag 28 november 2023

Op dinsdag 28 november a.s. organiseert de klankbordgroep streekmarketing Land van Maas en Waal haar tweede netwerkbijeenkomst. Alle recreatieve ondernemers en organisaties zijn van harte welkom. De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën en kennis uitwisselen en samen de schouders zetten onder de promotie van onze mooie streek.

Aanwezigen worden getrakteerd op première

Naast een korte toelichting van de resultaten op het gebied van promotie, gaat er ditmaal ook aandacht uit naar nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Een aantal concrete ‘nieuwtjes’ worden tijdens de bijeenkomst gelanceerd.
Tijdens de inloop en bij het netwerken na afloop, is iedereen in de gelegenheid om ideeën aan te dragen voor de uitvoering van activiteiten in seizoen 2024.
De bijeenkomst vindt plaats bij Riverside in Appeltern op dinsdag 28 november vanaf 15.00 uur. Aanmelden kan via bureautoerisme.nl. Daar vind je ook meer informatie en de gastenlijst.

Klankbordgroep Streekmarketing Land van Maas en Waal

De klankbordgroep bestaat uit afgevaardigden vanuit de gemeenten West Maas en Waal en Druten met een diversiteit aan sectoren zoals cultuur, horeca en verblijfslocaties. Met de uitvoering en coördinatie door Bureau Toerisme profiteert de samenwerking van een professionele aanpak en verbinding met de regionale promotie en provinciale programma’s vanuit Bureau Toerisme. De klankbordgroep voorziet het plan van input en stuurt mee welke activiteiten jaarlijks worden georganiseerd.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.