02-04-2021 1 min. Rinie van Haren

Rob Reuvers nieuwe wethouder in West Maas en Waal

Donderdagavond in de raadsvergadering is Rob Reuvers geïnstalleerd als nieuwe wethouder van de gemeente West Maas en Waal. Hij is voorgedragen door de FD Partij Beneden-Leeuwen. Rob Reuvers volgt Bert van Swam op en neemt de portefeuille Sociaal Domein over.

Rob Reuvers (35) is al jaren actief als fractievolger voor de FD. Hij is op dit moment sociaal en maatschappelijk betrokken bij veel activiteiten en zet zich actief in bij verschillende verenigingen. Hij woont samen met zijn vrouw en kinderen in Beneden-Leeuwen. Rob werkt als projectmanager bij Huisman Etech Experts.

“Met veel respect voor wat Bert van Swam heeft bereikt ga ik zijn taken overnemen. Het Sociaal Domein vind ik een belangrijke portefeuille. Iedere inwoner komt hier vroeg of laat mee in aanmerking. Dit wil je dan zo optimaal mogelijk geregeld hebben. Ik wil de huidige kwaliteit proberen te waarborgen en waar mogelijk verbeteren. Ik probeer als wethouder de belangen van onze lokale gemeenschap maximaal te dienen met duidelijkheid, begrip voor elkaar en solidariteit” aldus de kersverse wethouder.

Blik op Beneden-Leeuwen feliciteert Rob Reuvers als nieuwe wethouder van onze gemeente en wenst hem heel veel succes met deze nieuwe betrekking.

In de onderstaande fotoreportage is te zien hoe Bert van Swam zijn afscheidstoespraak hield en vervolgens Robe Reuvers werd geïnstalleerd alswethouder namens de Partij Beneden-Leeuwen. Foto's: Anita Bull.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.