27-05-2022 1 min. Rinie van Haren

Samengesteld team Tousala sluit seizoen af met overwinning

Op zaterdag 21 mei jl. speelde het samengestelde volleybalteam van ISALA ’77 uit Beneden-Leeuwen en Touche uit Dreumel, genoemd Tousala, haar laatste wedstrijd van dit seizoen tegen het team van Scylla. Het C-jeugd team heeft getraind in Dreumel en Beneden-Leeuwen en worden enthousiast begeleidt, getraind en gecoacht door Jan, Monique en Sandra.

De wedstrijd van afgelopen zaterdag werd in 5 sets gewonnen door Tousala, met 6 spelers wat natuurlijk een super leuke opsteker is en zeker wat belooft voor het volgend seizoen. Het was een spannende wedstrijd en de setstanden waren 25-14, 25-19, 14-25, 16-25 en in de laatste 5e beslissende set won Tousala met 15-11 en pakken hiermee de winst met een 3-2 eindstand.

Dus dat was lekker taart eten in Brasserie de Rosmolen voor Tousala om dit te vieren. Op de foto met staand Mirna, Indy en Denise. Zittend Rik, Dieke, Danielle en trainster Sandra. Eigen foto

Heb je ook zin om in het nieuwe seizoen te komen volleyballen bij ISALA’77 meld je dan aan via de website www.isala77.nl. Iedereen is van harte welkom en je kunt altijd een aantal keer gratis meetrainen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.