22-05-2020 1 min. Rinie van Haren

Sander Bos nam afscheid

Het lijkt een beetje alsof Sander Bos de gemeente West Maas en Waal via de achterdeur heeft verlaten. Het zijn echter de omstandigheden die het momenteel niet toelaten om een afscheid te realiseren zoals dat in het verleden zo gewoon was. Wij willen in elk geval langs deze weg van de gelegenheid gebruik maken om Sander te bedanken voor al het werk wat hij heeft verzet voor onze gemeenschap. West Maas en Waal raakt in Sander Bos een zeer bekwaam en loyaal wethouder kwijt.

Beste Sander, hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking met Blik op Beneden-Leeuwen en we wensen je heel veel succes in de gemeente Houten. In al zijn bescheidenheid richt Sander nog een woord tot de inwoners van de gemeente West Maas en Waal.

Beste inwoners, ondernemers en organisaties,

Met veel plezier heb ik mij ingezet in het college en daarvoor in de gemeenteraad van West Maas en Waal. Vorige week was mijn laatste ‘werkweek’ als wethouder wonen, werken en recreëren. Ik kijk terug op een periode waarin ik prettig heb samenwerkt met heel veel inwoners, gemeenten, dorpsplatforms, ondernemers en ga zo maar door. Hartelijk dank voor de samenwerking! Een vertrek is in deze tijd erg onpersoonlijk. Maar de wereld is klein, we komen elkaar vast een keer tegen. Ik wens eenieder het allerbeste.

Met vriendelijke groet, Sander Bos


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.