29-03-2024 1 min. Rinie van Haren

Sara en Fanny zetten Yibba concept voort

Wij zijn Sara de Jong en Fanny van de Polย van SAARS Voedingย en onlangs hebben wij de start-up Yibba overgenomen, een prachtig lokaal initiatief dat draait om het direct leveren van lokaal fruit aan particulieren en bedrijven, rechtstreeks van het land. Dit alles met een sterke focus op de telers, fruitkwaliteit en duurzaamheid.

We horen vaak in onze consulten dat mensen graag lokaal fruit willen kopen, maar simpelweg niet de tijd hebben om langs verschillende telers te gaan. Bovendien is het fruit uit de supermarkt niet altijd naar ieders smaak, waardoor de consumptie ervan afneemt. Met deze feedback in gedachten zetten we het Yibba-concept voort!

Ons doel is om fruit van uitstekende kwaliteit te leveren, waarbij we zoveel mogelijk lokaal inkopen bij telers uit Maas en Waal (zoals: Ruud Berns uit Winssen, Strik-basten uit Alphen en Boer Janssen/van Haalen uit Winssen), die wellicht bekend zijn bij jullie! Op deze manier maken we het voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk om lokaal fruit van hoge kwaliteit te eten, terwijl we tegelijkertijd de lokale telers ondersteunen.

๐—š๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป? ๐—ข๐—ณ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ (๐—ต)๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฌ๐—ถ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฎ ๐—ณ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜? Bekijk dan de mogelijkheden opย www.yibba.nl

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn mail of bel ons dan gerust!

Info@yibba.nlย | 0487-759075


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.