11-10-2013 2 min. Patrick van Haren

Schooljeugd vindt volleyballen super leuk

Schooljeugd vindt volleyballen super leuk

Het was gezellig druk in de Rosmolen afgelopen twee maandagen. Isala was met vijf zeer enthousiaste trainers en hulp trainers in de Rosmolen aanwezig om de school jeugd van Beneden leeuwen kennis te laten maken met de volleybalsport. Zij deden voor de tweede keer in samenwerking met een combinatiefunctionaris van Actief Maas en Waal. Maar liefst 175 kinderen uit de groepen 4-5-6-van de Wijzer en de Leeuwenkuil genoten volop van dit leuke spelletje dat veel wordt gespeeld in Maas en Waal.

Volleybal Isala

De eerste week werden vooral leuke en grappige oefeningen met de bal gedaan. Deze week werden er al echte partijtjes geoefend. Alle kinderen waren super enthousiast bezig. Ook de kaderleden van Isala genoten volop. Komende zaterdag, 12 oktober, is er als extraatje ook nog een afsluitend toernooi waar de kinderen via wedstrijdjes het geleerde in de praktijk kunnen brengen.

Steeds meer verenigingen vinden de samenwerking met Actief Maas en Waal om op die manier ook hun steentje bij te dragen aan een mooie en belangrijke ambitie: Meer en goed bewegen, spelen en sporten voor de jeugd in Maas en Waal, als belangrijk onderdeel van een evenwichtige ontwikkeling. Een initiatief van Actief Maas en Waal met een doelstelling waaraan ook Isala graag een steentje bijdraagt.

Volleybal Isala

Met een afsluitend eindtoernooi in de sporthal van De Rosmolen zullen op zaterdag 12 oktober de kennismakingslessen met volleybal worden afgerond. De Leeuwense volleybalvereniging heeft een toernooi georganiseerd, dat wordt gehouden tussen 14:00 en 16:00 uur. Daarbij zijn ook ouders, familie, leerkrachten en overige belangstellenden van harte welkom.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.