22-05-2020 2 min. Rinie van Haren

Senioren in de derde Challenge

Seniorenvereniging 50+ daagt alle senioren uit Beneden-Leeuwen uit deel te nemen aan een Challenge die bestaat uit vier rondes. De winnaars van de tweede Challenge zijn nu ook bekend. De 10 punten zijn voor Els Jacobs, 7 voor Riet Verwoert en 5 puntengaan naar Thea Rademakers. Het was dit keer een zeer moeilijke keuze; alle oplossingen waren goed: CORONAVIRUS. Van oud tot jong is men bezig geweest met het inkleuren van de kleurplaat en we hebben rekening proberen te houden met de leeftijd van de inzenders. Iedereen die nog niet heeft meegedaan wordt uitgedaagd om wel mee te doen met de derde Challenge. Door deelname kun je echt iets doen tegen de gevolgen van het Coronavirus.

Derde Challenge

Deze uitdaging kun je aannemen als je echt iets wilt doen voor degenen uit je omgeving die echt te lijden hebben onder het Corona-virus en steeds meer verdriet hebben door de eenzaamheid en het gemis van hun dierbaren. Doe mee en probeer het leed voor hen een beetje te verzachten.

Verwen

Maak iets lekkers; een taartje, een cakeje, cupcakes of een fruitmandje. Breng dit naar iemand uit je omgeving, zet het voor de deur, bel aan en blijf op afstand. Het mag natuurlijk ook iemand in Elisabeth zijn. Maak een foto als je verrassing wordt aangenomen en stuur die weer op naar keesdehaas@kpnmail.nl of app naar 06-30243881.

Samen sterk

Meerdere senioren verrassen mag natuurlijk ook. Hoe meer we voor elkaar klaar staan, hoe meer leed we kunnen verzachten. Doe dus mee, doe het voor elkaar. Samen staan we sterk. Uiterste inleverdatum foto’s: 24 mei. De laatste Challenge komt op 25 mei beschikbaar via facebook, email en website.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.