11-12-2020 2 min. Rinie van Haren

Sfeervol winkelen tijdens Candlelight Shopping

We leven in een periode waarin niet veel mogelijk is. Toch staan de feestdagen voor de deur en moeten er nog vele inkopen worden gedaan. Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen wil met inachtneming van alle maatregelen toch enige sfeer creëren tijdens de koopavond van vrijdag 18 december die duurt tot 20.00 uur.

Kerstsfeer

Tijdens de Candlelight Shopping zal Dweilorkest De Druppels op verantwoorde wijze passende muziek verzorgen in de Zandstraat en op het Dorpsplein. Alle leden van Verrassend Leeuwen nemen deel aan een spectaculaire waardebonnen-knipkaart waar u als consument beslist uw voordeel mee kunt doen. Her en der staan kraampjes waar men de inwendige mens kan versterken. De etalageramen zijn door een kunstenaar op schitterende wijze van prachtige illustraties voorzien en zullen door de sfeervolle verlichting een extra fraaie uitstraling krijgen.

Veiligheid

De winkeliers hebben er behoefte aan om er toch een sfeervolle kerstperiode van te maken maar doen een dringend beroep op de medewerking van alle bezoekers. Houd afstand, vermijd drukke delen en draag een mondkapje. ‘We willen in deze moeilijke tijd toch wat kerstsfeer uitdragen maar stellen gezondheid en veiligheid boven alles’, zo laat een woordvoerster van de werkgroep aan Blik op Beneden-Leeuwen weten.

Winterse koopzondag

Om zoveel mogelijk spreiding van winkelend publiek mogelijk te maken is er op zondag 20 december een gezellige Winterse koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur. Ook op deze middag zullen alle winkeliers weer hun beste beentje voorzetten om er een gezellige middag van te maken.

Deze waardebonnen zijn uitsluitend geldig op vrijdagavond 18 december.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.