20-11-2020 2 min. Rinie van Haren

Start verkoop van 47 woningen

Vrijdag 20 november start de verkoop van fase 11 in Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen! Je kunt je vanaf 07:00 uur online inschrijven en de brochure digitaal bekijken. Vanaf 13:30 uur is een gedrukte brochure op te halen bij de makelaar. I.v.m. de coronamaatregelen gelieve telefonisch een afspraak te maken voor een bezoek aan de makelaar.

Verkoopprijzen

De definitieve verkoopprijzen per bouwnummer zijn bekend! • (Semi)bungalow type A-B vanaf € 359.000 von • Tweekapper type C vanaf € 375.000 von • Tweekapper type D-F-G vanaf € 365.000 von • Vrijstaande woning type E voor € 465.000 von • Rij- en hoekwoning type I-J-P-N-L vanaf € 259.000 von • Rijwoning type O-K vanaf € 259.000 von • Rij- en hoekwoning type M vanaf € 259.000 von • Rijwoning type Q vanaf € 225.000 von

Inschrijven

Het inschrijfformulier sluit op zondag 6 december 23:59 uur. Daarna worden alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen toegewezen. Vul het inschrijfformulier zorgvuldig in. Het is niet mogelijk je inschrijving op een later moment aan te passen. Het tijdstip van inschrijven is overigens niet van invloed op de toewijzing.

Online inschrijven: hoe werkt dat?

Het is bijna zo ver; de verkoop gaat starten! Je wilt je inschrijving natuurlijk zo compleet mogelijk indienen. In dit artikel zetten we alles nog een keer op een rijtje en helpen we je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de online inschrijving.

Welke woningen passen binnen je budget?

Doe vooraf een financiële toets! Ben je van plan in te schrijven voor één of meerdere woningen in dit project? Dan is het verstandig om vooraf een financiële toets te doen bij je bank of hypotheekadviseur. Je weet dan vóórdat de inschrijving start wat je financiële mogelijkheden zijn en welke woningen binnen je budget passen. In het inschrijfformulier vragen we of je al een financiële check hebt gedaan. Daarin heb je een keuze tussen ja en nee. Het is in verband met de privacywetgeving dus niet nodig om de financiële toets naar ons te sturen.

Kijk voor meer informatie op www.hetleeuwseveld.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.