29-04-2022 1 min. Rinie van Haren

Start voorverkoop Wiellawaai

24e editie van Wiellawaai/Dag van Leeuwen op 1, 2 en 3 juli 2022

Zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli barst het feest weer los in Beneden-Leeuwen. De organisatie van Wiellawaai/Dag van Leeuwen heeft weer een geweldige line-up geregeld voor dit muziekspektakel!

Op vrijdag 1 juli trapt DJ Ronn Laam bekend van de Classic hitnights de avond af, gevolgd door een optreden van Frans Duijts. Daarna treden de Daredevils op, bekend van The Voice of Holland team Waylon! Als laatste zal het feestduo PartyfrieX de feesttent op zijn kop zetten! DJ Ronn Laam zal de avond ook weer afsluiten.

Op zaterdag 2 juli zal de energie van het podium spatten met de Millstreet band. Jannes, wel bekend bij Wiellawaai gasten, zal een feestje bouwen met het publiek. Last but not least zal Tino Martin met zijn Nederlandse toppers van de partij zijn. Dj Mike sluit de avond af.

Beide avonden starten om 20:30 uur.

Tickets zijn vanaf zaterdag 7 mei online te bestellen via www.dagvanleeuwen.nl of te koop bij de voorverkoopadressen Feestwinkel van Beuningen in Beneden-Leeuwen, Primera in Druten en tankstation Croonen in Afferden. In de voorverkoop zijn de prijzen voor vrijdag 20 euro, zaterdag 22 euro en een combikaart is 40 euro.

Kijk voor meer informatie over Wiellawaai, ticketverkoop of het programma van de Dag van Leeuwen op www.dagvanleeuwen.nl, of volg de Dag van Leeuwen op Facebook en Instagram.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.