28-03-2014 1 min. Patrick van Haren

Tennisclinics bij Lewabo

Tennisclinics bij Lewabo

Voor leerlingen van De Leeuwenkuil en De Wijzer.

Afgelopen weken waren de groepen 5 en 6 van de twee basisscholen uit Beneden Leeuwen weer te gast bij tennisvereniging Lewabo. Met ondersteuning van Actief Maas en Waal en samenwerking van de tennisvereniging Lewabo organiseerden beide scholen al weer voor de 4e keer de jaarlijkse clinics ‘Maak kennis met tennis’.
De organisatie lag in handen van de combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal. Bij de uitvoering werden zij hierbij geweldig en enthousiast ondersteund door een groep vrijwilligers van Lewabo. Samen begeleidden zij de kinderen bij de diverse speelse oefenvormpjes die passen bij de mogelijkheden en leeftijd van de kinderen. Resultaat: een prima en leuke ervaring van de jeugd met tennis. En wie weet stonden hier de toekomstige tenniskanjers van Lewabo op de baan?! Opvallend was dat niet alleen de kinderen het enorm leuk vonden, maar ook de vrijwilligers!

Lewabo

Foto: Actief Maas en Waal

De leerlingen van deze groepen 5 en 6 maar óók van de groepen 3 en 4 die nog meer willen kennis maken met tennis kunnen a.s. zaterdag 29 maart nog een keer éxtra terecht bij de instuif die Lewabo hiervoor speciaal organiseert. Je bent van harte welkom van 13:00 tot 15:00 uur.
Zie: www.actiefmaasenwaal.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.