05-09-2014 1 min. Patrick van Haren

Tientallen loopclinics voor Jeugd

Tientallen loopclinics voor Jeugd

Actief Maas en Waal organiseerde in Maas en Waal loopclinics op basisscholen als voorbereiding op jubileumeditie DijkenSport.nl

Op het lesprogramma van de basisscholen De Wijzer en De Leeuwenkuil staan de eerste twee weken na de zomervakantie speciale loopclinics, gegeven door medewerkers van Actief Maas en Waal. Ook op veel andere scholen worden deze clinics gegeven in samenwerking met Actief Maas en Waal. De kinderen kunnen op deze manier ‘oefenen’ en onder begeleiding warm lopen voor deelname. Ook de leerlingen van het Pax Christi College worden door hun sportdocenten gestimuleerd deel te nemen. Voor hen is er bovendien, de beloning van een 10 op hun puntenlijst voor gymnastiek. Hierbij is de gelopen tijd niet belangrijk maar wel het halen van de eindstreep. Dat is nog eens een goede start op van het nieuwe schooljaar!

Jeugdlopen Dijkensport.nl

Voor scholieren die hardlopen niet zo hun ding vinden is er ook de Rabo Dikke Bande Race (7 t/m 12 jaar) op zaterdag, en op zondag de Skeeler- en Steptocht (vanaf 13 jaar) en de nieuwe TrialRun (vanaf 16 jaar). Doe mee met Bewegen tot bewegen en genieten van de mogelijkheden in het DijkenSport-weekend.
Wil je meedoen, kijk dan even op de website van Dijkensport.nl of inschrijving nog mogelijk is.
Zie ook: www.actiefmaasenwaal.nl www.DijkenSport.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.