10-07-2020 2 min. Rinie van Haren

Training & Zo is eindelijk weer open

De afgelopen 3,5 maanden zijn ook voor de sportscholen lastig geweest. Gelukkig kwam het bericht dat op 1 juli de sportscholen weer open mochten. Het team van Training&Zo in Beneden-Leeuwenis dan ook meer dan blij dat ze weer aan de slag mogen. Wilma vertelt: 'Het was niet geheel onverwachts dat ook de sportscholen dicht moesten, maar hoe houd je sportief Maas & Waal toch in beweging? In het begin van de coronacrisis brachten we in samenwerking met onze zakelijke partner de service ‘FitSnacksTV’. Hiermee konden leden vanaf thuis toch online lessen volgen. Dit is goed bevallen en daarom blijft deze dienst beschikbaar voor SMART en COACH leden, ook nu de sportschool weer open is!'

Livestreams

Hoe langer het duurde, hoe meer de behoefte aan online diensten groeide. Daarom werd het groepslesaanbod van Training&Zo ook digitaal geleverd. Middels livestreams via Facebook en YouTube konden zowel leden als niet-leden meedoen met de verschillende lessen die door ons gehele team gegeven werden. Zo konden bijvoorbeeld spinninglessen gevolgd worden vanuit zolder op geleende fietsen. Ook kon men ervoor kiezen om na werk de les terug te kijken om zo nog even wat stoom af te blazen tijdens een virtuele core-training. Gelukkig mocht er na 2 maanden weer buiten getraind worden. Eerst werden de kleinsten voorzien van voetbaltrainingen op het Leones-terrein. Dit was een enorm succes! Al snel mochten ook volwassenen bij de Wiel weer aan de slag. Het was fijn om iedereen weer in het echt te kunnen zien en motiveren.

Heropening

Hoewel we constant druk bezig waren met het bedenken van goede alternatieven, was het toch geen gemakkelijke tijd voor ons. Het team is daarom ook laaiend enthousiast om weer aan de slag te mogen. Wat ons heeft geholpen om deze tijd door te komen zijn de trouwe leden. Om hun te bedanken worden de komende maanden gratis vier weken Foodvast + één keer per week personal coaching aangeboden. Daarnaast biedt Training&Zo de mogelijkheid voor leden om hun abonnement te upgraden (zie website voor inhoud abonnementen).

Verder is Training&Zo voorzien van het NL Actief keurmerk. Dit houdt in dat de club aan alle RIVM richtlijnen voldoet. Daarnaast hebben we voor de risicogroepen speciale uren. Op donderdagen van 13:30 tot 15:30 sluit de club voor andere leden dan de risicogroepen. Zo kan iedereen weer aan de slag, op een veilige manier.

Doe mee

Interesse om de draad weer op te pakken en die coronakilo’s aan te pakken? Dat kan! Tot en met 30 september bieden we namelijk 24,99 euro korting op het inschrijfgeld. Neem daarom vooral een kijkje op de website of kom eens langs. Iedere stap is er immers één.

www.trainingenzo.club

Op deze website lees je tevens meer over de maatregelen die gelden om veiligheid te bieden aan elke bezoeker en medewerkers.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.