09-04-2021 3 min. Rinie van Haren

Training & Zo start weer met…. Re-Size!

Door Wilma Raaijmakers

Ik weet als geen ander hoe het was en hoe de knop om moet. Ook gezien mijn anatomische, fysiologische, medische, chemische kennis, orthomoleculaire kennis en mijn voedingskennis.

Deze foto is 8 jaren geleden van mij genomen. Nu ben ik heel wat kilo’s lichter!

Re-Size, het voedingsprogramma wat echt werkt mits jij ervoor gaat. De uitdaging om strakker te worden en er goed willen uitzien? Ook de corona kilo’s kwijtraken? Dat kan, mits jij wil.

Wat is Re-Size

Het Re-Size voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Re-Size gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat je de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Met Re-Size heb je de mogelijkheid het programma geheel naar eigen wens aan te passen door middel van de mobiele applicatie.

Doel stellen

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat jouw reden ook is, met Re-Size stel je zelf jouw doel vast en daar werk je alleen of samen met jouw voedingscoach naar toe.

Wat is er zo anders aan Re-Size ?

Re-Size gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raak je snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer je daarmee stopt, en je gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie. Re-Size zorgt voor een optimale stofwisseling. Re-Size leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd, dan zul je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Blijvend resultaat

De voedingswetenschap heeft aangetoond dat bij mensen die moeite hebben om af te vallen vaak hun stofwisselingssnelheid verstoord is. Door gebruik te maken van 6 voedingsmomenten per dag is het lichaam beter in staat om af te vallen. Je zult merken dat je meer gaat eten dan je gewend bent, maar hierbij toch zult afvallen. Dit is gemiddeld 1 kg per week.

Ik wil afvallen, wat kan ik verwachten?

Gemiddeld valt men 12 kg af in 12 weken. In combinatie met beweging zul je ook merken dat je veel meer energie hebt, wat het leven uiteraard een stuk aangenamer maakt. Je houdt jouw eigen progressie bij door inzicht in jouw personal file met daarin gegevens over jouw BMI, hartslag/conditie, bloeddruk, omvang, vetpercentage etc. Kosten: 75 euro voor 12 weken aaneengesloten (wat neerkomt op 90 eurocent per dag!). Ben jij lid van Training & Zo ? Dan kom je in aanmerking voor een gave ledenprijs.

Meer informatie?

Stuur een email naar wilma.trainingenzo@gmail.com

Wilma Raaijmakers Eigenaresse Training & Zo


Bekijk alle 3 foto's

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.