15-09-2023 1 min. Rinie van Haren

Trug in de Ted organiseert 21ste Liedjesfestival

Het is al vanaf het begin van deze eeuw een opgebouwde traditie dat het Lauwse koor Trug in de Ted in de herfst een Liedjesfestival organiseert. Elk jaar worden daarbij twee gastkoren uitgenodigd die een deel van het muzikale programma voor hun rekening nemen. En uiteraard zal ook Trug in de Ted uitgebreid van zich laten horen.

In de eigen vertrouwde zaal van Janssen Steenberg zal op zondag 22 oktober voor de 21ste keer het wijd en zijd bekende Liedjesfestival weer plaatsvinden. Al om 12.30 uur zal het programma worden geopend. Uit Druten zal het koor Nova naar Lauwe komen en onder leiding van Jacqueline Cronenberg zullen de Drutense koorleden zowel Nederlandstalig als Engelstalig werk laten horen. Uit het Brabantse Haps komt het Zelfkantkoor, een gemengd koor dat gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Zelfkantkoor uit Haps. Eigen foto

Het 22ste Liedjesfestival belooft een gezellige middag te worden waarbij luisteren naar mooie liedjes en meezingen en dansen met feestnummers voor een afwisselend programma zullen zorgen. De toegang is gratis.

Trug in de ted uit Lauwe. Eigen foto


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.