25-09-2020 2 min. Rinie van Haren

Uniek Safari springkussen bij Typisch Joris Events

Maxifun Super Amazon Safari springkussen is enige in zijn soort

Door Rinie van Haren

Beneden-Leeuwen - Onlangs nam Typisch Joris Events een geheel nieuw springkussen in gebruik. Dat gebeurt wel vaker bij dit actieve bedrijf maar ditmaal was er toch iets speciaals over te vermelden. ‘Het gaat bij onze nieuwste aanwinst om een bijzonder model. Dit Maxifun Super Amazon Safari springkussen is speciaal voor ons bedrijf ontworpen door JB Inflatables BV en is uniek omdat dit het enige model is in zijn soort in de hele wereld. Best uniek dus’, aldus de trotse Leeuwense eigenaar Joris van Dodewaard. Het Maxifun Super Amazon Safari springkussen is 6,8 m x 4,5 m x 4,3 m en wordt uiteraard geleverd met valmatten en een geldig certificaat. Zo ben je verzekerd van een veilig springkussen en kunnen kinderen zich volop vermaken in een vertrouwde omgeving. (tekst gaat verder onder de foto)

Dit springkussen is speciaal ontworpen door en voor Typisch Joris Events en is wereldwijd de enige in zijn soort. Foto: Joris van Dodewaard

Positief

Joris is werkzaam in de branche waar door de coronamaatregelen harde klappen zijn gevallen. ‘Er is deze zomer geen enkel evenement dat doorgang kon vinden. Ook alle feestjes, dorpsfeesten, braderieën en festivals zijn afgelast waardoor onze agenda in maart in één klap werd schoongeveegd. Gelukkig zijn er later deze zomer diverse feestjes aan huis geweest en hebben we de verhuur weer voorzichtig kunnen opstarten. We proberen steeds zo positief mogelijk in te steken maar toch blijft de toekomst zorgwekkend’, zo legt Joris uit.

Nieuw in verhuur

Naast het unieke Safari springkussen neemt Joris binnenkort een Feestvarken in gebruik, geschikt voor verjaardagen van 0 tot 99 jaar. Ook is er een nieuwe Abraham & Sarah set aangeschaft en is er een mooi springkussen te huur geheel in het thema Lego, geschikt voor de allerkleinsten. Samen met het bestaande Hawaii Springkussen en het nieuwe Maxifun Super Amazon Safari springkussen valt er dus heel wat te kiezen voor uren springvertier en speelplezier.

Verbouwing

In deze periode zit de Leeuwense entertainer niet stil want steeds weer weet hij met creatieve decoraties bij feesten en jubilea te zorgen voor sfeerverhogende uitstralingen zowel binnen als buiten. Niet zelden worden feestgangers verrast door de onuitputtelijke fantasie die Joris in zijn creaties verwerkt. En daarnaast gebruikt Joris zijn tijd om het bedrijfspand aan de Van Heemstraweg te vernieuwen. Een nieuwe keuken en toilet zijn al in gebruik en momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe inpandige kantoor in de grote hal. Zo hoopt Joris zijn alsmaar groeiende klantenkring steeds weer optimaal van dienst te kunnen zijn.

De interne verbouwing krijgt al vorm. Foto: Joris van Dodewaard

Heb je een feestje in het verschiet of wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden?

Informeer vrijblijvend! Typisch Joris Events tel. 06-39816673 E-mail:typischjorisevents@outlook.com www.typischjorisevents.nl


Bekijk alle 3 foto's

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.