19-11-2021 1 min. Rinie van Haren

Veel vraag naar Gedichtenbundel Van heure zegge

Gedichtenbundel met 50 dialectgedichten in het Maos en Waols nu al te reserveren

Het kon niet uitblijven. De alsmaar groeiende populariteit van de Maos en Waolse gedichten roept steeds luider om een bundeling. Nu is het bijna zover. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de vormgeving, de fotografie en overige details. Rinie van Haren, de schrijver van de Maos en Waolse gedichten ziet zijn wens nu in vervulling gaan.

‘Ik hoop hiermee te bereiken dat ons mooie dialect meer aandacht krijgt en dat het waar mogelijk in stand wordt gehouden. In de praktijk blijkt vaak dat het uitspreken van het dialect makkelijker is dan het lezen ervan. Maar door hardop te lezen gaat het steeds meer mensen gemakkelijker af,’ zo legt Rinie uit.

De gedichtenbundel ‘Van heure zegge’ gaat 50 gedichten bevatten en een aantal mooie afbeeldingen. De prijs zal ergens rond de tien euro bedragen en nu al kunnen reserveringen worden geplaatst. Dat maakt het bepalen van de oplage wat makkelijker. Je kunt nu al reserveren door een email te sturen naar info@markeon.nl onder vermelding van je naam, mobiel nummer en gewenst aantal exemplaren. ‘Van heure zegge’ is leuk om voor jezelf te hebben maar zeker ook om cadeau te doen in de decembermaand.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.