12-04-2024 2 min. Rinie van Haren

Derde serie Vertrokken uit Lauwe weer succesvol

De eerste en tweede serie Vertrokken uit Lauwe die vorig jaar op deze website te volgen waren, kenden zestien afleveringen en evenzovele deelnemers. Elk van hen haalde herinneringen op aan de periode dat hij of zij in Beneden-Leeuwen heeft gewoond en vertelde aansluitend over hoe hij of zij tegenwoordig leeft, woont en werkt. Nu de derde serie is afgesloten kunnen we opnieuw vaststellen dat velen genoten hebben van deze zeven afleveringen.

Zeven weken lang hebben we allemaal kunnen genieten van prachtige verhalen, mooie herinneringen en indrukwekkend avontuurlijke stappen. In de eerste aflevering mochten we Lucy en Ger de Weert begroeten, die in Etten-Leur zijn neergestreken. In de tweede week maakten we een reisje overzee en kwamen terecht in Worcester in Engeland. Terug in Nederland namen we een kijkje in Milsbeek, waar Sjors van Gelder en Lieke leiding geven in een splinternieuw zorgzentrum. Zijn broer Bob van Gelder nam ons in de vierde aflevering mee naar Elst bij Nijmegen. In de vijfde aflevering gingen we pas echt kilometers maken en kwamen aan in Manila op de Filipijnen waar Ronnie van Gelder zijn stek heeft gevonden. Danique de Reuver ging down under en kwam terecht in het westelijk deel van Australiƫ, waar ze met veel doorzettingsvermogen de coronaperiode wist door te komen. En toen die laatste aflevering al was aangekondigd, lukte het Anne van Oorschot van Beuningen toch nog om haar bijdrage op tijd in te zenden. Haar mooie verhalen over Noorwegen hebben, eveals alle afleveringen ook vele lezers bereikt.

In het archief zijn alle afleveringen van deze en vorige series terug te lezen via de button 'Archief' onderaan deze website, en dan in de zoekfunctie typen: 'Vertrokken uit Lauwe.'

Beste deelnemers, wij - in Lauwe en omstreken - hebben enorm genoten van jullie mooie en openhartige verhalen. Bedankt voor de m ooie herinneringen e het kijkje in jullie huidige leven. Wij wensen jullie vanuit Lauwe allee goeds en als jullie een keer op Lauwse bodem zijn, dan zullen we jullie hartelijk begroeten. Houje wah.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.