27-01-2023 2 min. Rinie van Haren

Vier dagen Pleinpop.nl

ALPHEN GLD – Maar liefst vier dagen Pleinpop.nl dit jaar: 13-14-15-16 april. Het programma is gevarieerd, voor elk wat wils dus. De online kaartverkoop voor het festival in Alphen (gld) is inmiddels gestart.

Donderdag 13 april

Een speciaal concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht: ‘The Jukebox’. Kies een tophit uit je jeugd, laat de mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische lovesong en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert.

Vrijdag 14 april

Dé avond waarop het podium elke keer gevuld wordt door een complete band. Een lust voor het oog én het oor.
⦁ Snelle & De Lieve Jongensband
⦁ Rowwen Hèze
⦁ The Dirty Daddies
⦁ DJ Roy

Zaterdag 15 april

De zaterdagavond is een echt Hollands feestje. Met de beste, leukste artiesten die de tent binnen no time op z’n kop krijgen.
⦁ Og3ne
⦁ Jan Smit
⦁ Jannes
⦁ René Karst
⦁ Marco Kraats
⦁ Frans Duijts
⦁ DJ Roy

Zondag 16 april

De zondag is uitgegroeid tot de familiedag van Pleinpop.nl. Alle generaties komen voorbij om samen te genieten van een gezellige dag vol muziek en entertainment. Voor wie Boomerang nog niet kent, bereid je voor op een spektakelband van formaat. Blazers, dansers, stageflames, alles gaat mee. Met Rutger van Barneveld en Jan Biggel erbij is het feestje helemaal af.
⦁ Boomerang
⦁ Rutger van Barneveld
⦁ Jan Biggel
⦁ DJ Roy

Kaartverkoop gestart

Bezoekers kunnen kiezen voor een dagkaart of hun voordeel doen met een combikaart voor vrijdag, zaterdag en zondag. De kaarten voor de donderdagavond vallen buiten de combikaart. De online kaartverkoop gaat via www.pleinpop.nl/tickets.

Over Pleinpop.nl

Pleinpop.nl in Alphen aan de Maas (gld) is in twee decennia uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dankzij alle vrijwilligers, bezoekers, trouwe sponsoren en leveranciers. Pleinpop.nl is een groot, overdekt muziekfestival voor jong en oud met nog altijd de dorpse gezelligheid. Waar bekende, grote en veelbelovende artiesten op het podium staan en waar duizenden mensen uit de regio samen feesten.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.