19-04-2013 2 min. Patrick van Haren

Vlaggendragersproject bij buurtvereniging De Fruitekluiters

Vlaggendragersproject bij buurtvereniging De Fruitekluiters

Vlaggendragersproject NOC*NSF trapt af in Beneden-Leeuwen. Buurtvereniging De Fruitekluiters is er klaar voor. Er worden veel belangstellenden verwacht.
Vrijwilligers van buurtvereniging De Fruitekluiters uit Beneden Leeuwen zijn afgelopen maanden druk bezig geweest. Zij zijn trots op het resultaat dat nu in de steigers staat. Intensief gesteund door Actief Maas en Waal en diverse andere partijen staat er nu een programma dat er mag zijn. Jochem van Gelder, TV- presentator en marathonloper New York, zal als Vlaggendrager namens NOC*NSF zorgen voor de presentatie.

Vlaggendrager

Jochem heeft burgemeester Steenkamp, tevens wijkbewoner Fruitbuurt, al uitgedaagd voor één van de ruim 20 onderdelen op deze super speciale buurtdag. De dag is niet alleen voor de bewoners van de Fruitbuurt maar iedereen wordt door deze buurtvereniging welkom geheten om gratis te komen kijken, beleven of mee te doen.
Dank zij de enthousiaste reacties van vele sportaanbieders is er een spectaculair programma en is het ook zéér gevarieerd! Voor alle leeftijden ( 0- 100) is er iets te zien, te beleven of om actief mee te doen: van een 7 meter hoge klimwand, fitnesstoestellen, dans, tafeltennis, dammen, biljart, badminton, pannavoetbal, darten, fietsen, hardloop/joggen-clinic, wandelen, schaken tot gezellig een spelletje jeu de boules. Bovendien zal ex-international en professioneel basketballer Henk Pieterse uit Amsterdam een superleuke basketbalclinic geven.
Kom dus ook zondag 21 april naar de Fruitbuurt in Beneden-Leeuwen, waar van 10.00 – 14.00 uur dit sportieve evenement plaatsvindt.

Zie ook: www.actiefmaasenwaal.nl en www.fruitekluiters.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.