26-06-2020 1 minuut Rinie van Haren

Voel je thuis tussen de rivieren

Een nieuw initiatief om onder toeristen onze prachtige regio onder de aandacht te brengen is gestart. De gemeente West Maas en Waal heeft in nauwe samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) en vele ondernemers een aantal activiteiten voorbereid ter promotie van toerisme en recreatie. Een nieuwe website is het eerste zichtbare resultaat.


‘We zijn trots op deze website waarop al het aanbod wordt gebundeld onder een digitaal dak’, zo vertelt Els Timmerman van het Appelternse bedrijf Riverside Outdoor & Events namens diverse ondernemers die zich hebben verenigd in de werkgroep. De redactie van de website www.landvanmaasenwaal.nl is in handen van RBT die hiervoor ook het coördinerende werk heeft verricht. De gemeente West Maas en Waal heeft getekend voor financiering van het leeuwendeel van de website in het kader van het traject Profilering Land van Maas en Waal.


Natuurlijk staan we nog aan het begin van deze samenwerking, waarbij we de nog niet aangemelde bedrijven uitnodigen zich bij dit initiatief aan te sluiten. Zeker omdat een vermelding gratis is’, zo legt Els Timmerman uit. De campagne ‘Je voelt je thuis in het Land van Maas en Waal’ gaat van start en moeten acties en arrangementen gaan ondersteunen.
Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.