19-11-2021 1 min. Rinie van Haren

Volgeboekte filmvoorstellingen Jos Kruisbergen uitgesteld

De geplande filmvoorstelling van afgelopen woensdag 17 november kon geen doorgang vinden en ook de voorgenomen voorstelling van woensdag 1 december van de stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid in de Bogerd kan i.v.m. corona helaas niet doorgaan.

De voorzitter van de stichting, Wim Lamers, betreurt de hele gang van zaken en wordt er een beetje moedeloos van: “Dit is al de vijfde keer dat we de volgeboekte voorstellingen in de Bogerd in Druten af moeten blazen. Nederland kleurt weer code rood. Ziekenhuizen roepen op om ons gezonde verstand te gebruiken.” Adviseur van de stichting, Chris Ronteltap, onderstreept dit nogmaals: “Hoe leuk de filmavonden ook zijn, het is geen levensbehoefte.”

De filmvoorstellingen zullen met hetzelfde programma worden opgeschort en gepland zodra het weer kan. De donateurs van de stichting krijgen hiervan tijdig bericht. Cinaest Jos Kruisbergen heeft wel een oplossing gevonden om de mensen toch wat tegemoet te komen in deze tijd: “We komen in december met een livestreaming. Het wordt een mooie avond met beelden uit ons rijke archief.” De donateurs zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.