08-05-2020 3 min. Rinie van Haren

Van Erp Advies voor het complete financieel pakket

In het hart van Beneden-Leeuwen, tegenover de kerk en aan de bedrijvige Zandstraat, vind je het kantoor van Van Erp Advies b.v. Een familiebedrijf dat met ruim 60 jaar ervaring en al drie generaties lang een alsmaar groeiende klantenkring weet te realiseren. Een kantoor waar deskundigheid en vertrouwen hand in hand gaan. Dat moet ook wel in een branche waar adviseurs samen met de klant overleggen en adviezen verstrekken over belangrijke financiële zaken als verzekeringen, hypotheken en betaalverkeer. Al die zaken ontwikkelen zich voortdurend en de adviseurs en medewerkers van Van Erp Advies gaan met die bewegingen mee.

Financieel advies

Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. Juist dan kiest u voor Van Erp Advies. De adviseurs – die onafhankelijk kunnen adviseren - zorgen voor een vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en goede voorlichting zodat u de juiste keuze maakt. ‘Het is vooral fijn dat je net zo lang vragen kunt stellen tot je het helemaal begrijpt’, zo staat in één van de reviews te lezen op de geheel vernieuwde website.

Hypotheken

Als er één afdeling van het financiële advieskantoor volop in de belangstelling staat dan is dat wel de afdeling Hypotheken. Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend en maakt daardoor ook verschillende keuzes. Daarom is het bij die keuze van een hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Er spelen meer zaken dan alleen de rente. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities en wensen voor de toekomst.
Emiel van Erp legt uit: ‘Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Nu de rente erg laag is profiteert u van de laagste maandlasten in jaren en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.’ De woningmarkt is volop in beweging en vraagt niet zelden om snelle handelingen. Van Erp Advies weet wat er speelt in de wijde regio en is in staat om snel zaken te doen als daar behoefte aan is. De klant kan op voorhand al een berekening laten maken wat er aan hypotheek geleend kan worden met behulp van een quickscan.

Het deskundig team van Van Erp Advies staat voor je klaar. (Vanzelfsprekend worden de richtlijnen van RIVM in acht genomen. Bel voor een afsrpaak of informatie met onze medewerkers) Eigen foto.

RegioBank

Ook voor bankzaken kunt u op hetzelfde kantoor terecht waar RegioBank is gevestigd. Zaken als sparen, lenen en betaalverkeer worden er deskundig geregeld op een manier waar je bij geen enkele bank meer voor terecht kunt. RegioBank is niet voor niets verkozen tot meest klantvriendelijke en klantgerichte bank van 2017 en 2019. En dat sluit naadloos aan bij de visie en doelstelling van Van Erp Advies.

Compleet pakket

Als specialisten op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële dienstverlening bieden wij een compleet zicht op de stappen die komen kijken bij zorgeloos wonen en werken. U vindt bij Van Erp Advies alles onder één dak en dat is erg handig. Ook voor pensioenen en beleggingen kunt u passende adviezen verwachten. Zo brengt u al uw financiële zaken bijeen en zit u met één adviseur aan tafel, zowel voor de zakelijke als de particuliere relatie. ‘Wij zijn pas tevreden als u dat bent’, luidt niet zonder reden hun slogan.

Vernieuwde website

Zoals eerder gezegd gaat van Erp Advies voortdurend mee in de ontwikkelingen, ook op het gebied van communicatie. Een duidelijke, goed functionerende en overzichtelijke website is daarbij onontbeerlijk. In het overzichtelijke menu kunt u direct uw keuze maken en veel informatie vinden over de vele producten en het dienstverlenend pakket. Kijk alvast eens op www.vanerpadvies.nlen maak gerust een afspraak.

Vanzelfsprekend worden momenteel de richtlijnen van RIVM in acht genomen. Bel voor een afsrpaak of informatie met onze medewerkers.

Van Erp Advies b.v.

A: Zandstraat 76, 6658 CW
W: Beneden-Leeuwen
T: 0487-591562
E: info@vanerpadvies.nl
W: www.vanerpadvies.nl
F: https://www.facebook.com/zelfstandigadviseurregiobankbenedenleeuwen/


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.