18-11-2022 1 min. Rinie van Haren

Vrijdagavond 9 december weer Pubquiz in Ons Huukske

Hoe was ’t ook alweer? Wie zong dat lied? Wie won die wedstrijd en waarom? En wie was dat dan? Dat zijn de gedachten van de deelnemers aan deze Pubquiz. Een Oldskool Pubquiz met 3 rondes fotovragen, 2 rondes muziekvragen (dit keer alleen Hollandse hits) en 3 rondes weet-dingetjes. Toegelicht aan de hand van foto’s, originele geluidsfragmenten en videoclips en verklaard met beelden uit oude Journaaluitzendingen.

In een gezellige vrijdagavondsfeer in teams van 1 tot 5 personen. Ontvangst met een lekker kopje koffie, thee of wat anders en dan maar zien wie al dan niet bij toeval de juiste antwoorden weet. Na een aantal rondes is er behoefte aan een adem- en drinkpauze dus dat doen we dan. Met frisse moed -na een tussenuitslag- gaan we dan door.

Tot uiteindelijk, na de laatste ronde, de winnaar bekend wordt en de PUBprijs krijgt uitgereikt. Zoals het bij Pubquiz hoort, is er ook een poedelprijs voor het team met de minste punten. LET OP: Nieuwe verlaagde toegangsprijs!

Toegang voor leden € 2,50 inclusief 1e consumptie. Introducees zijn welkom en betalen € 3,50. Aanvang 19:30 in Ons Huukse, Zonnebloemstraat 3, maar de ingang is via de poort aan de Seringenstraat.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.