15-01-2021 2 min. Rinie van Haren

Vrijwilligers gezocht voor grootse musical

Oproep vrijwilligers of hoe wij ze liever noemen; mede-meugelukmakers!

Wellicht heeft u er al iets van gelezen of gezien. In september 2021 staat er weer een nieuw openluchtvoorstelling op de planning: De Grimas achter de Kamerjas. Dit is een productie van stichting Musical Productie Maas en Waal, een stichting die zich als doel heeft gesteld om buurtcontacten in Maas en Waal te bevorderen d.m.v. theater.
De nieuwe voorstelling wordt wederom een groots en tegelijkertijd intiem theater spektakel. Echter ditmaal geen historisch stuk, maar een (deels) verzonnen verhaal over het leven van Anna uit Afferden, over het naleven van je eigen dromen en wat Maas en Waal heeft betekent voor het theaterleven en de revue in Amsterdam.
Maar... zo'n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder spelers en vrijwilligers. Wij zijn ervan overtuigd dat je als vrijwilliger echt een verrijking bent voor ons als werkgroep, maar ook voor de spelers en kinderen tijdens het repetitieproces en de voorstellingen. Bij de vorige productie hebben ruim 80 vrijwilligers meegeholpen.

Wil jij nu ook deel uitmaken van deze productie?

Wij hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig. Naast het spelen in de voorstelling kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt er wel bij ondersteunen. We noemen; decor, kostuums, grime, begeleiding kinderen, verkeersregelaars, logistiek medewerkers, gastvrouw/heer, EHBO, catering, beveiliging etc. Aanmelden kan via; info@musicalmaasenwaal.nl.
Meer info ook te verkrijgen op: www.musicalmaasenwaal.nl

Algemene informatie:

Start repetities : begin maart 2021.
Voorstellingen : 3/4/5 en 10/11/12 september 2021.
Heb je weinig tijd, maar lijkt het je wel leuk om op de hoogte te blijven of om op een andere manier te helpen? Mail ook gewoon!

Ervaring is niet verplicht, enthousiasme daarentegen wel!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.