29-05-2020 1 minuut Rinie van Haren

Welkom terug bij Brasserie De Rosmolen

Er klonk een opgelucht gejuich in Brasserie De Rosmolen toen premier Rutte tijdens de laatste persconferentie aankondigde dat de horeca in Nederland onder voorwaarden weer gasten mag ontvangen.


Frisse start


‘We hebben de afgelopen tijd veel onderhoud verricht en de nodige maatregelen genomen om bij groen licht weer startklaar te staan om onze gasten weer te ontmoeten’, zo vertelt Fred van den Berg van Brasserie De Rosmolen. ‘We kunnen iedereen weer ontvangen en in de watten leggen’, vult Jolanda enthousiast aan. Het zijn begrijpelijke ontladingen na een periode van gedwongen sluiting.


Reserveren


Het terras is helemaal aangepast aan de nieuwe normen en er is een mogelijkheid om het terras verder uit te breiden. ‘De afgelopen tijd heeft zeker ook positief nieuws opgebracht. Er zijn nieuwe ideeën uitgewerkt die we binnenkort bekend zullen maken. Normaliter zijn we op feestdagen gesloten maar op tweede Pinksterdag 1 juni gaan we speciaal open vanaf 12 uur en gaan we vooral vooruitkijken. Reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen’, zo besluit Fred. De weersverwachting is gunstig om er lekker weer even uit te zijn. Brasserie De Rosmolen is voor reserveringen telefonisch te bereiken op 0487-591840.Het terras van Brasserie De Rosmolen is opnieuw ingericht. Eigen foto.Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.