21-01-2022 1 min. Rinie van Haren

Wie wordt de Beste Lokale Bestuurder van 2021?

Dit jaar organiseert Binnenlands Bestuur in samenwerking met Necker van Naem alweer de dertiende editie van de jaarlijkse verkiezing van de Beste Bestuurder. Kijk op onderstaande link te stemmen op de Beste Bestuurder van 2021! https://necker.survalyzer.eu/nfbbqdbqnm?l=nl

Lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers maakten van 17 november tot 5 december 2021 de selectie. Wie vonden zij uitblinken in het afgelopen jaar? En waarom? In de tweede ronde bepaalt het publiek wie van de genomineerden de beste bestuurder is. U kunt deelnemen aan deze tweede ronde tot en met 30 januari 2022.

Op 3 februari 2022 zal duidelijk worden wie de beste bestuurder van 2021 is. Tijdens Kompas, het jaarlijkse online event van Binnenlands Bestuur, vindt de bekendmaking plaats. Decentrale volksvertegenwoordigers, bestuurders, griffiers en secretarissen maakten eind 2020 de selectie. Daaruit volgden 13 genomineerden: 12 uit elke provincie en 1 vanuit de waterschappen. Bekijk hieronder de genomineerden en hun profielen en breng uw stem uit! Ook kunt u stemmen op de top 3 in de categorie├źn Beste jonge bestuurder en Beste bestuurder van een kleine gemeente.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.