30-12-2022 1 min. Rinie van Haren

Wie wordt de Prins van 2023 en zijn Funkenmarieke

Op zondag 8 januari a.s. is het weer zo ver, dan presenteren wij op spectaculaire wijze onze Prins carnaval van het Braoiersrijk 2023. Maar alvorens het gehele podium vrij is voor het nieuwe prinsenpaar nemen de Braoiers afscheid van de heersende Prins Herald d’n Enigste en zijn Funkenmarieke Ilja.

Langzamerhand komt de ontknoping weer dichterbij: Wie o wie, wordt de nieuwe Prins van het Braoiersrijk 2023? De geruchtenstroom ,in het dorp neemt weer grootse vormen aan en heet best bewaarde geheim van Lauwe wordt vanaf alle kanten bestookt met roddels en vermoedens. De Braoiers hebben inmiddels gestemd en de nieuwe prins en zijn Funkenmarieke moeten nog enkele weken hun geduld bewaren alvorens zij eindelijk hyn grote geheim mogen openbaren.

Met muzikale opluistering van dweilorkest De Druppels in zaal De Rosmolen start het Nieuwjaarsprogramma om 13:30 uur. De Braoiers organiseren, naast diverse presentaties, een paar leuke optredens en uiteraard is het de gezelligste nieuwjaarsreceptie van Maas en Waal waar Lauwe maar ook overige Maas en Walers naar uitkijken.

Voorafgaand aan de prinspresentatie vindt op 8 januari om 11.00 uur de kaartverkoop plaats voor de pronkzitting van zaterdag 4 februari. Kaarten kosten €10,- en worden in de Rosmolen verkocht.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.