06-05-2022 1 min. Rinie van Haren

Wie wordt kampioen op de Buikschuifbaan?

De Maas & Waalse Buikschuifkampioenschappen zijn inmiddels een echte traditie tijdens de Dag van leeuwen! Op zondag 3 juli worden deze kampioenschappen voor de 20e keer gehouden. Wij dagen je uit om met je team Buikschuifkampioen te worden!

Teams, meld je aan

Het zou natuurlijk geweldig zijn als dit jaar ook weer vele teams met dames en heren van de partij zijn om mee te doen aan deze mooie wedstrijd. Een buikschuifteam bestaat uit 4 personen. De beste tijden van de teamleden worden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd heeft wint de titel Maas & Waals Buikschuifkampioen.

Eenvoudig toch?

Vraag je vrienden, familie, klasgenoten of buurtgenoten en stel een team samen in de categorie Senioren (14+) of Junioren. Verzin een originele naam voor je team en schrijf je in! De kampioen krijgt naast de eer ook consumptiemunten voor in de feesttent. Deze worden beschikbaar gesteld door Maas en Waal Fit in Beneden-Leeuwen en de Dag van Leeuwen.

Een van de deelnemers bereikt succesvol de bel bij de Buikschuifkampioenschappen van een eerdere editie. Foto: Herman van Beek

Buikschuiven vindt plaats in de Sportlaan in Beneden-Leeuwen op 3 juli tussen 12:00 en 17:00 uur. Er zijn douche- en kleedvoorzieningen aanwezig bij de Buikschuifbaan. Aangeraden wordt om waterschoenen of sportsokken te dragen

Voor reglement en inschrijving voor de Buikschuifkampioenschappen, kijk op www.dagvanleeuwen.nl en ga naar item Buikschuiven. Volg ook de Dag van Leeuwen op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.