25-03-2022 2 min. Rinie van Haren

Wiellawaai en Dag van Leeuwen gaan door

Eindelijk is het weer zover, de Dag van Leeuwen en Wiellawaai mogen doorgaan!

Wat hebben we allemaal uitgekeken naar een heerlijk feestweekend! Vol trots presenteren we daarom hierbij de artiesten die zullen optreden tijdens de 24e editie van de Dag van Leeuwen en Wiellawaai. Het 3 daagse festijn zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 in Beneden-Leeuwen bij de Wiel.

Wiellawaai

Op vrijdagavond 1 juli gaat Wiellawaai van start met topacts Frans Duijts, de Daredevils en Partyfriex. Dat betekent voor ieder wat wils! Frans Duijts treedt op met heerlijke meezing-nummers en daarna kun je je opmaken voor de partyband Daredevils, een muzikale blikseminslag van astronomische proporties. Deze geweldige band deed in 2019 mee aan de Voice of Holland in team Waylon. De avond wordt geopend en afgesloten door dj Ronn Laam.

Een geweldige sfeer tijdens een eerdere editie van Wiellawaai. Archieffoto: Herman van Beek

Zaterdag 2 juli wordt de avond gevuld door Millstreet, een energieke, passievolle en enorm gedreven band! Topoptredens deze avond zijn van Tino Martin en Jannes. Deze topartiesten zullen een mooie bijdrage leveren aan deze feestavond. Onze huis dj Mike zal de avond openen en sluiten. Beide avonden starten om 20:30 uur.

Dag van Leeuwen

De Dag van Leeuwen staat op zondag 3 juli vanaf 11:00 uur weer in het teken van een hele dag vermaak voor jong en oud. Ooit begonnen als een gewone braderie en nu uitgegroeid tot het Lauws Mertje. Er zijn ongeveer 200 kramen, straattheater, kinderplein en terrasjes bij de diverse podia door heel Beneden-Leeuwen. Bent u klaar voor een dansje door de straten van gezellig Beneden-Leeuwen? In de Sportlaan worden weer de Buikschuifkampioenschappen georganiseerd. Ben jij de snelste schuiver? Klaar met alle activiteiten deze dag, wees dan welkom in de feesttent bij de Wiel voor een spetterend optreden van coverband Slamm. Ook wordt een ouderwets gezellig feestje gebouwd met een optreden van Ronnie Ruysdael, dus voor 100% polonaisegarantie kom je naar de feesttent!

Buikschuiven is al tientallen jaren spectaculaire smaakmaker van de Dag van Leeuwen. Archieffoto: Markeon

Toegang van de Dag van Leeuwen is GRATIS!

Meer informatie Lees meer over de Dag van Leeuwen en Wiellawaai en de start van voorverkoop op www.dagvanleeuwen.nl of volg de Dag van Leeuwen via Facebook of Instagram.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.