16-07-2021 1 min. Rinie van Haren

Wim Daanen wint grote Van Thiel Verkeersquiz

Tien weken lang publiceerde de digitale dorpskrant Blik op Beneden-Leeuwen in nauwe samenwerking met Verkeersschool Van Thiel uit Beneden-Leeuwen een verkeersquiz. Allerlei verschillende verkeerssituaties kwamen aan bod. Met deze quiz probeerde Van Thiel de algemene verkeerskennis te verhogen.

Bij de start van de quiz, die elke week één meerkeuzevraag bevatte, namen 21 bezoekers deel. Gaandeweg haakten steeds meer mensen af. Of dat door de moeilijkheidsgraad kwam of door het gebrek aan doorzettingsvermogen, is niet duidelijk. Wel werd duidelijk dat er enkele bezoekers vastberaden meededen. Soms gebeurde dat met een inhaalslag na enkele weken, maar uiteindelijk haalden vier bezoekers de eindstreep.

Wim Daanen mocht op vrijdag 9 juli een lunchbon in ontvangst nemen die te besteden is bij Marcus Antonius. Wim gaf aan vaker mee te spelen of te puzzelen. Willeke van Thiel sprak met respect over de vastberadenheid om tien weken mee te spelen en overhandigde hem bij haar grote verkeersschool aan de Energieweg de hoofdprijs.

Verkeersschool Van Thiel en Blik op Beneden-Leeuwen bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan deze quiz en hopen dat deze heeft bijgedragen aan het verhogen van verkeerskennis of mogelijk gesprekstof tot nadenken heeft opgeleverd.

Verderop in deze nieuwseditie staat de gehele quiz gepubliceerd met daarbij de goede antwoorden.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.