29-05-2020 1 min. Rinie van Haren

Woningbouwplannen inleveren

Heeft u plannen om een woning te bouwen? Vanaf 1 juni kunt u uw plan bij inleveren bij de gemeente West Maas en Waal. Uw plan zal dan worden getoetst op basis van een helder overzicht van kwaliteitsaspecten. Deze kwaliteitsaspecten en het aanvraagformulier vindt u op de website: www.westmaasenwaal.nl/toetsingskader-woningbouw. Zorg dat alles compleet is als u het inlevert.

Geen einddatum

Er is deze keer geen einddatum. Verzoeken kunt u doorlopend indienen. De kosten voor het indienen zijn € 1.692. Deze betaalt u voordat we uw verzoek in behandeling nemen. Wij raden u daarom een adviesgesprek vooraf aan. U kunt dan uw plan en de haalbaarheid daarvan met medewerkers van de gemeente bespreken.

Meer informatie en advies?

Neem contact op via 14 0487 met Ilse Tax, Marian Baars of Toine van der Wielen van het team Wonen en Milieu. U kunt ook mailen naar info@westmaasenwaal.nl.

Besluit toetsingskader inzien

Op 12 mei stelde het college het toetsingskader woningbouw 2020 vast. Dit besluit met de stukken kunt u vanaf donderdag 28 mei 6 weken bij ons inzien. Maakt u wel even vooraf een afspraak.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.