14-05-2021 1 min. Rinie van Haren

Woonplattegronden zijn gereed

Deze maand start de verkoop van de laatste woningen in deelgebied West van Het Leeuwse Veld in Beneden-Leeuwen! Je kunt je van 21 mei 09:00 uur tot maandag 7 juni 17:00 uur inschrijvingen voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Daarna worden de inschrijvingen bekeken en de woningen toegewezen. Het moment van inschrijven is niet van invloed op de uiteindelijke toewijzing. De woonplattegronden zijn uitgewerkt en nu te bekijken op de website. Welk woningtype heeft jouw voorkeur?

Financiële scan: wat is dat?

Graag attenderen we je ook alvast op de financiële scan, zodat je die bij de definitieve inschrijving kunt uploaden. Wanneer je namelijk een brief van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker meestuurt met je definitieve inschrijving geef je ons meer zekerheid. Daarom geven wij jou een streepje voor op andere inschrijvers die geen financiële scan hebben ingezonden. Bovendien weet je zo ook of de woning binnen je budget past.

Waarom worden er prijsindicaties getoond?

Je vraagt je misschien af waarom er prijsindicaties worden getoond en waarom de definitieve prijzen per bouwnummer pas kort voor start verkoop bekend zijn. Op de website leggen we je graag uit waarom we op dit moment met prijsindicaties werken.

Wat maakt dit project nu zo bijzonder?

We hebben het even voor je op een rijtje gezet: • Divers woningaanbod • Ruim opgezette, groene wijk • Goed bereikbaar en toch landelijk gelegen • Complete en ingerichte nieuwbouwwijk

Kijk voor meer informatie op www.hetleeuwseveld.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.