18-11-2022 2 min. Rinie van Haren

Word vrijwilliger bij Scouting Don Bosco

Beneden Leeuwen – Scouting Don Bosco heeft nog plek voor vrijwilligers! We hebben diverse leeftijdsgroepen die een goede vrijwilliger kunnen gebruiken. Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar een uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Scouting suf en ouderwets? Echt niet! Scouting is avontuur, grenzen verleggen, samenwerken, plezier en vriendschap. Scouting Don Bosco Beneden Leeuwen biedt jongens en meiden tussen de 4,5 en 18 jaar wekelijks een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. Om kinderen en jongeren dit te kunnen bieden, zijn er vrijwilligers nodig. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Vind jij het leuk om samen met de rest van het leidingteam wekelijks een te gek programma te bedenken? Waarbij je de jongens en meisjes uitdaagt zich persoonlijk te ontwikkelen? En ook jezelf daarin te ontwikkelen? Daag jezelf uit en kom een kijkje nemen bij Scouting Don Bosco.

Zaterdag 19 november a.s. organiseert Scouting Don Bosco tussen 10.00 en 12.00 uur een open dag, waarin zij zichzelf presenteren met de gebieden waar scouting voor staat: creativiteit, uitdagingen, grenzen verleggen, experimenteren, sport en spel. Iedereen is deze ochtend van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Lid kun je worden als je tussen de 4,5 en 18 jaar oud bent, ben je 16 jaar of ouder dan mag je vrijwilliger worden bij een van de leeftijdsgroepen. Wij zijn te vinden aan De Peel 13 in Beneden Leeuwen. Heb je interesse en wil je meer weten, kijk op http://www.scoutingdonbosco.com of www.scoutingdonbosco.com of facebook.com/ScoutingDonBosco
Je kunt ook mailen naar algemeen@scoutingdonbosco.com.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.