Acam Assurantiën B.V.

Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw huis afbrandt. Waarschijnlijk kunt u de kosten voor zo'n schade niet zelf dragen. In plaats daarvan betaalt u premie voor een verzekering. Uw verzekeraar betaalt vervolgens de schade die u heeft geleden. Als u op zoek gaat naar een verzekering voor bijvoorbeeld uw auto of woning, zijn er honderden verschillende aanbieders met duizenden verschillende producten waar u uit kunt kiezen. Voor velen van u zal dit verwarrend zijn: je ziet door de bomen het bos niet meer. Het risico dat u zich laat verleiden voor de goedkoopste premie te kiezen, zonder dat u weet waarvoor u verzekerd bent, is groot.

Acam Assurantiën B.V.
Pastoor Zijlmansstraat 1
6658 EE BENEDEN LEEUWEN
Tel. 0487 593 601
Email: info@acam.nl
Url: httpss://acam.nl

Openingstijden
Ma-vr: 8.30 uur tot 12.00 uur - 13.00 uur tot 17.00 uur.

Waarom verzekeren via Acam Assurantiën?

Als u een televisie wilt kopen, kunt u kiezen uit tientallen modellen, wat het kiezen soms moeilijk maakt. Maakt u echter een verkeerde keuze, dan is dat niet zo'n heel groot probleem. Bij een verzekering ligt dat anders. Als u niet goed verzekerd bent, kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst!

Inmiddels kun je vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn. Het is vaak met een paar muisklikken geregeld en ook nog eens een paar euro voordeliger dan bij ons. Maar op het moment dat u een schade krijgt, staat u er alleen voor en helpt internet u niet. Wij helpen u wèl bij het behandelen en verhalen van uw schade.

Onze belangrijkste taken als uw tussenpersoon

•Adviseren: Wij adviseren u over de meest geschikte verzekeringsproducten. Daarbij kijken wij naar uw situatie en wensen. Wij zoeken naar een zo passend mogelijke verzekering voor u. Als verzekeren in uw situatie overbodig is, hoort u dat ook van ons.

•Selecteren: Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Niet alleen op premie, maar ook op de inhoud van de diverse voorwaarden die gevoerd worden. Gecombineerd met onze branchekennis bieden wij u een optimaal verzekeringspakket.

•Informeren: Alles om ons heen verandert voortdurend. Regels en wetgeving. Dat geldt zeker ook voor verzekeringen. Het is voor u ondoenlijk om overal goed van op de hoogte te blijven. Het ontbreekt u aan de relevante informatiebronnen, tijd en misschien nog wel het meeste aan interesse om u blijvend te verdiepen in veranderingen die mogelijk gevolgen hebben voor u!

•Ondersteunen: De toegevoegde waarde van Acam is vooral goed merkbaar op het moment van een schade. Acam is dan echt uw partner. Onze schadespecialist onderhandelt namens u en adviseert u bij de stappen die moeten worden ondernomen, zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn. Met een groot netwerk van schadeherstellers, timmerbedrijven, schilders, installateurs etc., kunnen wij voor u een spoedig herstel van uw schade bewerkstellen.

Gemak van alles onder één dak

Bij Acam werken 14 mensen met ieder hun specialisme. Van verzekeringen en hypotheken tot pensioenen. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Maar ook voor sparen en betalen. U kunt bij ons - als zelfstandig adviseur van RegioBank - terecht voor al uw bankzaken. Uw bankzaken doen bij diegene die u kent en vertrouwd. Gewoon even binnenlopen zonder afspraak, waar kan dat nog? Bij Acam!

Bedrijvenoverzicht

Pastoor Zijlmansstraat 1
6658 EE Beneden-Leeuwen
0487 593 601
info@acam.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.