Compact Rent Machineverhuur

Compact Rent is een jong, snel groeiend verhuurbedrijf van bouwmaterieel. Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in grondverzetmachines zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en alle bijbehorende uitrustingsstukken. Onze vloot grondverzetmachines omvat meer dan 300 machines van 800 kilo tot 50 ton, een assortiment, uniek in Nederland.

Omdat de huurvloot van Compact Rent alleen bestaat uit jonge, compleet uitgeruste machines bent u, als klant, altijd verzekerd van storingsvrij materieel met de meest complete specificaties. Zo zijn al onze graafmachines vanaf 800 kilo tot 12,5 Ton standaard voorzien drie bakken. Vanaf 1,5T zijn al onze machines voorzien van een hydraulische snelwissel en radio. Een belangrijk deel van onze vloot graafmachines is voorzien van een sloopsorteerfunctie en airconditioning.

De tarieven van Compact Rent zijn exclusief een bijdrage voor de verzekering van 6% over de huurpenningen. De voorwaarden voor de verzekeringen zijn helder en transparant, zoals u dat van een modern verhuurbedrijf mag verwachten. Door ons landelijke netwerk zijn wij overal in Nederland in staat u de meest jonge vloot grondverzetmachines tegen de beste prijzen aan te bieden.

Al onze vestigingen zijn op werkdagen geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur.

Ook buiten de regulier openingstijden staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op via 088-0036 333 of stuur een email bericht.

E: info@compactrent.nl
W: www.compactrent.nl

Download de folder van Compact Rent

Bedrijvenoverzicht

Van Heemstraweg 39A
6658 KE Beneden-Leeuwen
088-0036 333
info@compactrent.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.