Femme Vital Leeuwen

Femme Vital Leeuwen

Femme Vital, is de sportschool voor alleen vrouwen!

Wij, Caroline en Miranda hebben speciaal voor deze groep gekozen. Doordat wij al meer dan 20 jaar in het sportvak zitten hebben wij gemerkt dat er heel veel vrouwen zijn die juist niet in een sportschool met mannen willen sporten. Zeker vanaf de leeftijd 40 jaar. Bij ons is iedereen gelijk en wordt er niet gekeken naar uiterlijk. Iedereen is vrouw en iedereen mag er zijn, allemaal hebben we 1 doel en dat is gezond bewegen.

Wij zijn gevestigd in de Zandstraat te Beneden-Leeuwen, naast de Hema, tegenover het Dorpsplein, midden in het centrum dus. Ruimte genoeg om gratis te parkeren als je met de auto komt en ook voor diegene die op de fiets komen is er voldoende parkeergelegenheid.

Femme Vital staat voor: bewegen, gezonde leefstijl, persoonlijke begeleiding. Wij geven verschillende soorten groepslessen ( cardio training, body en Mind, senioren fit, fun fit, vetverbrandende en spierversterkende oefeningen ). Daarnaast hebben wij een circuitzaal met apparaten die werken met een hydraulische veer, d.w.z. dat elke beweging die je maakt, jou ook kracht geeft, zowel bij een opwaartse en een neerwaartse beweging. Op Elk apparat beweeg je 2 min en daarna vervolg je de rest van de apparaten. Wij staan er als coaches bij en geven de juiste feedback om tot jouw trainingsdoel te komen. Juist tijdens deze uren kan je aan jouw bewegingsdoel werken. Ook voor vrouwen die moeten revalideren of die de juiste begeleiding nodig hebben vanwege lichamelijke klachten.

BENFIT
Als voedings coaches werken wij met het programma BENFIT. Dit staat voor bewegen, eten, relaxen. Deze 3 woorden moeten in balans zijn om jouw lichaam in optimale gezondheid te houden. Het is geen diet, of shakes, maar een programma wat op jouw lichaam gemaakt wordt. Iets waarbij je je leefstijl gaat veranderen en wat je altijd kan toepassen. Tijdens de intake bespreken we wat jij wilt bereiken ( betere gezondheid, fitter worden, van het opgeblazen gevoel af, afvallen of juist aankomen).
Wekelijks kom je op consult en meten we alles op, bespreken je leefstijl ( eetpatroon, beweging en ontspanning), tips, nieuw eetprogramma, en vooral: LUISTEREN wij naar jouw verhaal. Je ontvangt een app waarmee jezelf ook invloed kan hebben op je patron en staan wij dagelijks jou te word via app of mail.

Kom eens kijken, bel ons op, of mail ons, wees welkom bij Femme Vital Leeuwen.
Maak kennis en draai gerust enkele gratis lessen mee.
Na elke les staat er gratis koffie of thee klaar met vers fruit.
Wij hanteren geen inschrijfkosten.

Lieve groet Caroline en Miranda, Femme Vital

www.femmevitalleeuwen.nl

info@femmevitalleeuwen.nl

0487595055

NB: Kijk voor actuele de openingstijden op onze website.

Bedrijvenoverzicht

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.