GJB Art & Frames

Hallo kunstliefhebbers,

Van harte welkom. We willen ons graag aan u voorstellen.
Wij zijn Janine van Welie –Jennissen, Ruud van Berlo en Maaike Fransen – van Welie, team GJB Art & Frames. Samen hebben we 70 jaar ervaring.

Sinds april 2017 zijn wij gevestigd aan de Onderstal 1 te Beneden-Leeuwen. Op de benedenverdieping is de lijstenmakerij. We maken hier hoogwaardige over-de-hoek-verwerkte lijsten. De stijl van de lijsten varieert van modern tot klassiek. We beschikken over een hele grote collectie baroklijsten. Door de 'over-de-hoek-verwerking' zijn er geen zaagsneden op de hoeken van de lijst te zien.
De lijsten kunnen worden afgewerkt in alle mogelijke kleuren, met slagmetaal (in de kleuren goud, zilver of koper), echt goud (witgoud, geelgoud) of met platina. Ook kunnen we alle soorten lijsten restaureren.

Op de bovenverdieping is de galerie gevestigd. Hier kunt u terecht voor inlijsten van kunst, het huren, sparen en kopen van kunst. Ook hebben we cadeaubonnen.

Onze filosofie is: Goede kunst is voor iedereen bereikbaar!

Wellicht denkt u dat kunst per definitie duur is, maar onze filosofie is dat goede kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn. Het doel van kunst is om kleur en creativiteit in het leven van mensen te brengen. Wij willen graag die kleur in uw leven brengen en daarmee een omgeving creëren die verbeelding, ontspanning, communicatie en innovatie stimuleert. We hebben voor iedere beurs kunst in onze collectie.

Wij genieten van kunst en dit genot willen we graag met u delen. Kom gerust eens kijken en laat u verrassen door onze collectie, gewoon zonder afspraak.

We zien u graag in onze galerie!
Team GJB- Art & Frames

De Onderstal 1
6658 Beneden-Leeuwen
0487-503823
info@gjb-art.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag 9 uur – 16 uur
zaterdag en zondag op afspraak

Bedrijvenoverzicht

De Onderstal 1
6658 Beneden-Leeuwen
0487-503823
info@gjblijsten.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.