HGA Administratie

HGA Administratie groeit verder

Het zijn hoogtijdagen voor HGA Administratie. Ondernemingen willen graag de jaarcijfers en het resultaat van het afgelopen jaar weten. De aangiften Inkomstenbelasting gaan vanaf maart de deur uit en dat brengt veel werk met zich mee.

Henriet Gradussen is helemaal thuis in de wereld van financiële administraties voor ondernemingen. Na vele jaren van ervaring nam zij in 2012 de stap om een eigen administratiekantoor op te zetten, in een tijd dat de crisisjaren inmiddels waren ingezet. Henriet wist zich gedurende die economisch moeilijke periode prima staande te houden en mag zich gelukkig prijzen met een groeiende klantenkring. ‘Ik heb veel klanten uit de regio en die komen voornamelijk via mond-tot-mondreclame bij mij terecht’, aldus Henriet.

Henriet vertelt met veel passie over haar werk: ‘Ik werk met Snelstart en gebruik Nextens voor de belastingaangiften. Tevens ken ik ook diverse andere pakketten, o.a. waar de klanten zelf mee werken. Bijv., Unit4, Exact Online, Moneybird, e-Boekhouden. Ik volg cursussen wanneer nodig en lees dagelijks vakliteratuur, waarmee ik mijn kennis op peil houd.’ HGA Administratie heeft uitsluitend zakelijke relaties waarvoor een breed scala aan werkzaamheden wordt verricht. Henriet somt op: ‘Het verwerken en controleren van de administratie, BTW aangiften, opstellen jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting, deponeringen KvK, aanvragen en / of wijzigen van voorlopige aanslagen/toeslagen.’ Het zijn allemaal onderwerpen die met regelmaat de revue passeren in haar administratiekantoor.

Henriet vertelt verder: ‘Lonen besteed ik uit. Enkel voor familieleden verzorg ik de particuliere aangiften eens per jaar. Ik heb nog ruimte voor nieuwe klanten, mede doordat mijn dochter ook al groter is en ik meer tijd kan besteden aan de werkzaamheden op kantoor.’

Mijn logo stelt een doos voor, waarin de administraties worden aangeleverd. Het bovenste blauwe vlak staat voor de (oude) blauwe envelop van de belastingdienst en aangezien niets zwart/wit is in de financiële wereld ook een grijs vlak. Het andere blauw rechtsonder staat voor water, mijn administratiekantoor is namelijk gevestigd in Boven-Leeuwen aan de Waal, wat natuurlijk in het land van Maas en Waal ligt.

Voor meer informatie zie www.hgaadminstratie.nl

HGA Administratie Iepstraat 11
6657 AK
Boven-Leeuwen
06 27 36 85 16

Bedrijvenoverzicht

Iepstraat 11
6657 AK Boven-Leeuwen
06 27 36 85 16


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.