Hotel Restaurant De Twee Linden

Welkom bij Hotel, Grandcafe, Restaurant De Twee Linden!

Een persoonlijk welkom bij Hotel-Restaurant De Twee Linden, waar u kunt genieten van het beste wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. Dit gebied leent zich uitstekend voor een struintocht door de uiterwaarden, fietstochten of een bezoek aan de steden Tiel, s’Hertogenbosch, Oss en Nijmegen. Daarnaast heeft de dorpskern van Beneden-Leeuwen genoeg aanbod voor een gezellig middagje winkelen terwijl de mannen een drankje doen in ons Grand-Café.

Wij beschikken over gerenoveerde en nieuwe hotelkamers, een sfeervol restaurant, een gezellig Grand-Café en diverse zalen. Een ideale plek voor een high tea met vriendinnen, een diner met het gezin of een vergadering met al uw collega’s. Het hotel beschikt over gratis WIFI en voldoende gratis parkeergelegenheid.

De Twee Linden is door Michelin in november 2011 bekroond met een Bib Hotel.

De Twee Linden ligt midden in het hart van Maas en Waal in Beneden Leeuwen, al meer dan 130 jaar is de Twee Linden een sfeervol middenpunt voor zowel zakelijk als particulieren gasten. De Twee Linden heeft een compleet pakket aan horecafaciliteiten, een mooi stijlvol restaurant, een gezellig cafe om lekker te borrelen en heerlijk te ontspannen, diverse mooie ruime zalen welke zeer geliefd zijn voor o.a. vergaderingen, cursussen, toneelvoorstellingen en zeker niet te vergeten gezellige feestavonden, gala's, jubileums, trouwerijen maar ook koffietafels. een hotel met sfeervolle hotelkamers waar zowel de zakelijke markt graag wil overnachten als de particuliere markt. Voor toeristen die graag willen genieten van de mooie omgeving ligt de Twee Linden centraal gelegen in Gelderland in het hart van het dijkenlandschap en polderlandschap.

Meer informatie? Kijk op detweelinden.nl

Bedrijvenoverzicht

Zandstraat 100
6658 CX Beneden-Leeuwen
0487-591234
info@detweelinden.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.